Evenementen

Voor een onvergetelijk evenement

Het historische Gruizenkerkje kun je reserveren voor kleinschalige evenementen en feesten. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, jubileumviering, presentatie of bedrijfsfeest. Standaard bestaat bij ons niet. Wij gaan heel graag met je in gesprek over een passende invulling van jouw evenement of feest. Samen maken we van jouw speciale moment een ervaring om nooit te vergeten.

Hemels genieten in het Gruizenkerkje kan met 85 personen (staand) of 55 personen (zittend). Een combinatie van beiden kan uiteraard ook.

BELEEF EEN SPECIALE AVOND IN

T’ GRUIZENKERKJE

DE PERFECTE LOCATIE VOOR UW

HEMELSE BRUILOFT

BRUILOFT

Wie wil er niet dat hun trouwdag perfect is? Velen van ons beginnen onze grote dag te plannen als we nog maar klein zijn, omdat we ervan dromen die ene speciale persoon te vinden en onze liefde te vieren met al onze vrienden en familie.

G7 is de perfecte keuze voor bruiloften in Sittard – het biedt zowel een unieke locatie als hoogwaardige service en producten om de stress van de grote dag voor u weg te nemen. We kunnen u helpen om met u samen te werken aan uw huwelijksideeën, tot het maken van bekroonde menu’s tot het coördineren van de dag zelf, zodat uw evenement echt vlekkeloos verloopt.

MOGELIJKHEDEN

Wat uw stijl en smaak ook zijn, wij hebben de optie die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een bruiloft die klassiek is en elegantie schreeuwt, of een bruiloft die uw gasten zal verbazen en uw bruiloft tot een iconische status zal verheffen, wij hebben het voor u.
Misschien voelt u zich meer thuis met een moderne uitstraling op uw speciale dag? Of als je bijzonder avontuurlijk bent, ontdek dan een van onze meer industriële opties om je bruiloft nog unieker te maken.